HTML

Trip. Ahol a sínek összeérnek.

Utazás, világ- és köldökbámulás, valamint az utolsó világmegváltási kísérlet.

Friss topikok

Linkblog

Svédország: Viktor

2006.12.04. 02:53 :: matyominta


  
   based on a true story by Levente:

    
   Egy látogatás erejéig hazatántorgó svédországi cimboráim néhány napos aklimatizálódás után végre megszokták a budapesti népesség morcosan nyomi arckifejezését és kimerészkedtek a gyerekükkel egy kis családias városnézésre. A karonülő gyerkőcöt kocsival szállították, amin a svéd divatnak megfelelően egy rendszámtábla fityegett, rajta a gyerek nevével: Viktor.

   Itt akár abba is hagyhatnánk a történetet.


   (De nem fogjuk, kattintsál!!!)


    A nap sütött, a járókelők meg néztek. Egyesek jóakaratúan mosolyogva, mások meg olyan arccal, mintha a svéd brigád egy gyerekkocsiba rejtett bombával merényletre készülne a magyar demokrácia ellen, mely köztudomásúlag fiatal és törékeny. A helyi politikai megosztottsággal kapcsolatban teljesen járatlan barátaim egyre értetlenebbül és ijedtebben néztek ki a fejükből, biztos léptekkel a totális pánik felé. A sliccem felhúzva, a nejem sem sminkelte magát Godzillának, mi a fenét bámulnak rajtunk? Végül lehullt a lepel, illetve a hályog a szemükről, a tudás szabaddá tesz Belefutottak (illetve tolattak) egy néhány tagból álló csoportba, akik közül az egyik felemelt mutatóujjal, vádló hangon beszólt: hé, miért pont Viktor?

   Cimbora, akinek végre fény gyúlt a fejébe, hatalmas megkönnyebbülést érzett és őszinte hálával válaszolta:

   Szia! Mert a fiamat úgy hívják, te seggfej.

Szólj hozzá!

Címkék: svédország sweden viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://trip.blog.hu/api/trackback/id/tr7120877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása