HTML

Trip. Ahol a sínek összeérnek.

Utazás, világ- és köldökbámulás, valamint az utolsó világmegváltási kísérlet.

Friss topikok

Linkblog

Urban surfing

2007.02.21. 19:30 :: matyominta

   Három tenger már nem mossa, de azért a hazai szörfözők ne keseregjenek: a dinamitos  robbantás megoldás lehet nyavajgásaikra, ráadásul ez a hagyományos halászati módszer a hallevesbe valót is összehozza. Javasoljuk, hogy hazai hullámlovasainka a Duna Parlament előtti szakaszán próbálkozzanak, az emlékezetes fotókra vágyó turisták, valamint a rendőrség örömére. Hátha Kordon épül a Dunára.

Quicksilver viral (vírusreklám)
"In fact, the 'kids' were actors dressed in Quiksilver clothes, and the bridge was the Dronning Louise Bridge over Copenhagen's Lake Sortedams."
"It is one of a new series of adverts with an 'urban surfing' theme by Quiksilver, and was created by Simon Wooller, an award-winning creative director with advertising giant Saatchi & Saatchi."
" Wooller revealed the explosion and surfing sequences were shot last autumn on a deserted piece of Danish coastline."

Szólj hozzá!

Címkék: reklám dánia

A bejegyzés trackback címe:

https://trip.blog.hu/api/trackback/id/tr449346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása