HTML

Trip. Ahol a sínek összeérnek.

Utazás, világ- és köldökbámulás, valamint az utolsó világmegváltási kísérlet.

Friss topikok

Linkblog

Észak-Korea (baloldali buli)

2007.02.10. 14:32 :: matyominta

Irány a Koreai Népi Demokratikus köztársaság (KDNK)



   Ön torkig van az utcán randalírozó fasiszta csürhével és bőröndjei útra készen állnak az előszobában? Ne habozzon, itt van az Ön számára egy igazi baloldali ország, ahol még van tekintélye a rendőrnek, valamint csilingelő gyerekkacagás és ragyogó napfény tölti be a kolhozokat. A KFA (Korean Friendship Association / Koreai Barátság Egyesület) 2007 április 19 és az április 30.-a közötti időszakban delegációkat szervez az ország kultúrájának és népének megismerésére, online jelentkezhet. Egyúttal megtekintheti "a modern kor legnagyobb extravaganciáját", az ARIRANG tömegsport és művészeti rendezvényt, melyen több, mint 100000 résztvevővel fognak megtartani.  

   The Korean Friendship Association (KFA) organizes a trip to the DPR of Korea (North Korea) from 19th April to 30th April 2007. The KFA gives the chance to know about the country, its people and culture plus attend the biggest extravaganza in the modern era, the Mass Gymnastics ARIRANG performed by more than 100.000 people.



baloldali mulatság

országimázs, haladni kell a korral (kéretik a jútubos kommentárokon borzongani)


a svájci barátok


  hazug dél-koreai ellenpropaganda, irigykednek a sikerekre, kérjük, ne kattintson

Szólj hozzá!

Címkék: észak-korea koreai népi demokratikus köztársaság kndk baloldal arirang

A bejegyzés trackback címe:

https://trip.blog.hu/api/trackback/id/tr9635432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása