HTML

Trip. Ahol a sínek összeérnek.

Utazás, világ- és köldökbámulás, valamint az utolsó világmegváltási kísérlet.

Friss topikok

Linkblog

Grafittik Bhutánból

2007.01.29. 09:58 :: matyominta



   Bhután meglehetős hírhedtségre tett szert, mikor 2004 decemberében betiltatta a dohányzást, valamint párját ritkítja az ország azzal a turistacsalogató ötlettel, hogy naponta 240 dollárt gombolnak le a vízumért a kíváncsiskodókról. Utóbbit hivatalosan a környezet megóvásával indokolják az illetékesek, köztudottan a turizmus (is) roppant környezetszennyező iparág.

   Az értelemszerűen alig látogatott ország bemutatása meghaladja erőnket, mi csupán a bhutáni péniszekre koncentrálunk. Mármint a szellem-manipuláló szándékkal a háztulajdonosok által a falra festettekre, melyek vihogásra késztetik a judeóizé kultúrkörbeli prüdériából érkezett (és mint már említettük: pénzes) turistákat, valamint reménybeli olvasóinkat.

  
   Történet:
  
   A szellemek és egyéb csapások elűzésének céljából falra pingált bhutáni dákók eredete egy bizonyos Drupka Kinley (XV.sz) nevű helyi celebhez köthető, akit az Isteni Őrült néven szentként tisztelnek errefelé. A fentnevezett szent sűrűn használta a Bölcsesség Lángoló Mennykövét, két csepp teával ezrek szomját oltotta, áldott és átkozott érdemek szerint, szellemet űzött, szellemet háziasított, valamint a teleportálás használatával legalább fél évezreddel megelőzte korát. Ha éppen nem csodatevéssel mulattatta a népet, a chang (csáng - tibeti sör) fogyasztásával, valamint szüzek perforálásával múlatta idejét. Ez akkoriban igen nonkonformista/punk viselkedésnek számított, amivel természetesen kivívta a lakossági tiszteletet, amely a magyarországi bennszülöttektől eltérően rühellte polgaz elitjének korrupcióját és képmutatását. A legendák szerint péniszével fejbeverte a kóbor szellemeket, ezzel a forradalmi módszerrel háziasítva őket. Az imigyen illetett szellemek ezek után olyan gyökeres átváltozáson mentek át, mint az autósokat fosztogató
egyszerű rendőrzsivány, aki felfedezi magában a szolgáló és védő közszolgát. A módszer kipróbálása hazai környezetben igencsak ellenjavallt, legalábbis a Bölcsesség Lángoló Mennykövének birtoklása nélkül.
 
további infók pénisz és Bhután témakörben:

www.kingdomofbhutan.com
www.keystobhutan.com
news.bbc.co.uk



P.s.: bzmg, ide is elért a globális uniformis, bizony, mondom nektek, Isten Hátán nemsokára mekdót építenek:

1 komment

Címkék: pénisz grafitti bhután bhutan drupka kinley bölcsesség lángoló mennyköve chang csáng pénis wallpaintings falfestmények

A bejegyzés trackback címe:

https://trip.blog.hu/api/trackback/id/tr3025884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonim alkesz 2007.01.05. 00:38:16

propan bhutan
süti beállítások módosítása