HTML

Trip. Ahol a sínek összeérnek.

Utazás, világ- és köldökbámulás, valamint az utolsó világmegváltási kísérlet.

Friss topikok

Linkblog

wécéfirkák

2007.02.13. 09:00 :: matyominta

   Az esendő ember találkozik rég nem látott cimborájával, ennek örömére ugyebár betérnek valahová egy sörre,  kettőre, másnap meg csak a fotók alapján tudja rekonstruálni az örömteli viszontlátás részleteit. Ezen kép származási helye a fenti okok miatt teljesen ismeretlen, valószinűleg a debil sátánista nácik kocsmája lehetett, ahol ennélfogva a vécé használatát nagybetűkkel kellett elmagyarázni a vendégeknek.

nagyításért kattanjon a képre. plíz.

T. Olvasó, Herren und Damen! Nagy nap a mai, ezennel megindítjuk a wécéfirkák sorozatunkat. A kocsma klója hagyományosan az a hely, ahol a testi ürítkezés bizonyos lelki ürítkezéssel is együtt jár, magányos önvallomás, önkifejezés a szarszagban. Kérjük olvasóinkat, küldjenek további tématikus képeket, ezennel sorozatot indítunk a kortárs irodalom ezen méltatlanul elhanyagolt irányzatának bemutatására, valamint a pultos Juci jól szopik.

Szólj hozzá!

Címkék: kocsma wc satanizmus falfirkák

A bejegyzés trackback címe:

https://trip.blog.hu/api/trackback/id/tr6836138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása