HTML

Trip. Ahol a sínek összeérnek.

Utazás, világ- és köldökbámulás, valamint az utolsó világmegváltási kísérlet.

Friss topikok

Linkblog

Heart-Attack Grill

2007.01.30. 00:19 :: Lensen

 
   Amiért érdemes meghalni – Heart Attack Grill

 
   Tele van már a hócipője az egészséges életmóddal? Nem akarja túlélni az átlagot? Mindig is ott motoszkált a fejében, hogy az egészséges táplálkozás is csak egy múló trend, a multicégek pr-akciója? Nem a túlélésért eszik, hanem az evés puszta élvezetéért? Koleszterin szintjénél csak a tesztoszteron szintje a nagyobb? Szereti, ha zabálás közben bombázó nővérkék lesik minden óhaját, és közben flörtölnek Önnel? Nos mi megtaláltuk Önnek az ideális helyet.
   Az USA-beli Arizona állam Tempe nevű városa a hamburgerimádó nővérke-fetisiszták zarándokhelye lett. „Heart-Attack Grill” (azaz „Szívroham Grill Étterem”) néven nyílt meg az a hely, ahol nemcsak a hamburger láttán kezd el patakokban folyni a nyálunk. Itt kapható a világ legnagyobb hamburgere, a sokat sejtető nevű „quadruple bypass burger”. Négy szelet egyenként kb. 25 dekás hamburgerhús, megspékelve baconnal, cheddar sajttal és a szokásos zöldségekkel. Azt hihetnénk, hogy ezt képtelenség megenni, de nem az! A pavlovi reflex analógiáját aljasan kihasználó igen alulöltözött, a szívroham veszély okán stílszerűen nővérkeruhát viselő személyzet segít ebben. Ha eddig azt hihettük a mai metroszexuális világban, hogy a zabálás, a sörivás és a cigizés nem férfias dolog, nos itt még meg is dicsérnek érte. A hamburger mellé járó nővér ugyanis, nem hogy bátorít, hanem egyenesen felszólít ezek művelésére, miközben buja tekintettel, bokáig érő dekoltázzsal, kéjes hangon dicsér meg minden egyes falat leküzdése után. Légy igazi férfi, hangzik el elég sokszor, a vendég meg nem tud ellenállni a kísértésnek, és mindenáron meg akar felelni a latexruhás gondozónak. Kábé ez a fogyasztásösztönző stratégiája az étteremnek. Azonban itt nem könnyű még megállni. Hiúságunkat pedzegetheti az alfahím cím elérése, amiért mindenkinél gyorsabban le kell tuszkolnunk egy double bypass burgert (fél kiló marhahúsnál tartunk) és sebtében rá kell dobni egy tripla bypass burgert. Ha ez sikerült, ekkor már kábé 1.3 kiló húst pusziltunk be, tehát jogosan viselhetjük az alfa hím pólót és fogyasztásunk ingyenes volt. Teljes az ellátás, a vendégeket kímélendő, a nővérkék kerekesszékben tolják ki a jól leápolt áldozatokat.
   Az étterem a Hooters mintájára, ami ehhez a helyhez képest leányneveldének számít, gigászi franchise álmokat dédelget. Ezúton szólítjuk fel a potenciális befektetőket és az államot, hogy haladéktalanul szálljanak be a bizniszbe, a siker és a haszon garantált! Kaja, pia és nők, ez kell a népnek!
 
 
Cím:
440 W Warner Rd
Tempe, AZ85284-2966, US

Warner Professional Plaza.


Szólj hozzá!

Címkék: étterem u.s.a. arizona

A bejegyzés trackback címe:

https://trip.blog.hu/api/trackback/id/tr2621598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása