HTML

Trip. Ahol a sínek összeérnek.

Utazás, világ- és köldökbámulás, valamint az utolsó világmegváltási kísérlet.

Friss topikok

Linkblog

Kaposvár

2007.03.14. 01:38 :: matyominta


ez a stencil véletlenül tetszett :-D

   Kaposvárt nagyon szeretjük, élhető és tiszta város, gyakorlatilag tag és graffitimentes övezet lokálpatriótákkal. Az emberek nem ugatják le egymás fejét, barátságosak az idegenekkel, de az utóbbit szoktuk meg a leghamarabb, mondhatni ez volt az elvárható minimum részünkről minden vendéglátóhelyen (hogy aztán Büdipestre visszatérve lendületesen arcracuppanjunk). Röviden: Viiiiiiiiisssza akaroooooooooook! 
    Kaposvár a szívünkhöz nőtt, itt esett meg velünk az a példátlan eset, hogy 12 óra leforgása alatt 7-szer rúgott ki Életünk Társa változatos indokokkal. Ez kiváló alkalomnak bizonyult, hogy feltérképezzük a várost kocsmaügyileg, seggére csapva egy használt Trabi árának (posztok érkeznek nemsokára, a vágányok mellett). Étteremkritikák, miegymás is lesz, de addig is kérjük tekintsék meg tripes tettestársaink, a Getháj Insztitut tagjainak videóját, akik a totalitásra való törekvés jegyében egy lerobbant DV-vel megkísérelték megörökíteni 24 órás kaposvári tripjük minden percét, hogy aztán egy óra alatt lemerüljön az aksi, oszt annyi. Valamilyen beteg ötletből kifolyólag a városka minden tegjét külön lefilmezték, de könnyű dolguk volt a fentiekben már vázolt okok miatt. A tegelő hülyegyerekeknek innét üzenjük, hogy tevékenységüket azonnal hagyják abba és inkább költözzenek Budapestre, mert nekünk már úgy is mindegy. Ha főpolgármesterré avanzsálunk, lebontjuk a fővárost és építünk valami ötletesebbet a helyére: például egy gigantikus parkolót.

1 komment

Címkék: magyarország kaposvár

A bejegyzés trackback címe:

https://trip.blog.hu/api/trackback/id/tr9346345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ppppppppppp 2007.03.17. 22:06:11

nehéz
süti beállítások módosítása